Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- یک متخصص طب سنتی در رابطه با توصیه‌های طب سنتی برای بهبود سرما خوردگی در فصل بهار توضیحاتی ارائه کرد. علیرضا باقری در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان گفت: با شروع فصل بهار، بسیاری از افراد دچار سرما خوردگی می‌شوند و علت این اتفاق نیز سرد و گرم شدن ناگهانی هوا است.   وی افزود: سرما خوردگی در فصل بهار می‌تواند در شرایطی که در زمان لازم درمان نشود، ادامه دار شده و مشکلاتی را برای بیماران به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  این متخصص طب سنتی با اشاره به راهکار‌های جایگزین برای دارو‌های شیمیایی اظهارکرد: افرادی که مبتلا به سرما خوردگی در فصل بهار می‌شوند می‌توانند به جای استفاده از دارو‌های شیمیایی با راهکار‌های طب سنتی بیماری خود را بهبود بخشند.   باقری ادامه داد: علاوه بر استراحت، مصرف قابل توجه مایعات از قبیل: چای گرم و شیر، آب میوه به خصوص آب پرتقال و لیمو شیرین و دم کرده زنجبیل می‌تواند منجر به بهبود وضعیت افراد مبتلا به سرماخوردگی شود.   وی در خصوص سایر نوشیدنی‌ها و دمنوش‌های طبیعی که سبب بهبود وضعیت سرما خوردگی می‌شوند تصریح کرد: چای دارچین، ترکیب چای به همراه لیمو و عسل و دم کرده عناب سبب خارج شدن سرما از بدن شده و به بهبود گلو درد و سرفه‌های خشک کمک می‌کند.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سرما خوردگی درمان سرماخوردگی روش های طب سنتی برای درمان سرماخوردگی طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۹۰۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت گل گاوزبان اشکو در نکا

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، مدیرجهاد کشاورزی نکا گفت: شرق مازندران دارای ظرفیت‌های فراوان برخوردار از شرایط مناسب آب و هوایی خصوصا در ارتفاعات و مناطق کوهستانی در بخش هزارجریب مستعد کشت گیاهان دارویی از جمله اشکو یا همان گل گاوزبان است.

سعید صمدی زرینی افزود: این گیاه در سطح ۲۰۰هکتار از زمین‌های شهرستان نکا کشت می‌شود.

او گفت: هفتصد و پنجاه هکتار از زمین‌های مازندران به کشت گل گاو زبان اختصاص دارد.

یادآور می‌شود، دمنوش گل گاو زبان علاوه بر خواص درمانی بسیار، یک آرامش‌بخش طبیعی است که تاثیر به‌سزایی در کاهش استرس و تنش‌های عصبی دارد و تپش قلب را کاهش می‌دهد. همچنین برای سردرد‌های میگرنی و عصبی نیز موثر است. علت این امر وجود پتاسیم و کلسیم در ساختار این گیاه است که بر روی سیستم عصبی تاثیر مستقیم می‌گذارد.

این گیاه برای جلوگیری از پرخوری‌های عصبی نیز مفید است. نوشیدن یک فنجان دمنوش گل گاو زبان، ساعتی قبل از مصرف وعده غذایی توصیه می‌شود

دیگر خبرها

  • «آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد»؛ شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴
  • گیاهان مفید برای رشد و تقویت مو‌های نازک
  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم
  • درمان سریع سرماخوردگی با بادکش | آیا بادکش با حجامت تفاوت دارد؟
  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم و اقدامات لازم
  • خواص توت خشک در کاهش فشارخون و بهبود عملکرد کلیه‌ها
  • مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • آیا طب سنتی ریشه در غریزه انسان و دیگر انسان‌تباران دارد؟
  • آغاز برداشت گل گاوزبان اشکو در نکا